10+ kūrybinių veiklų su vaikais Naujųjų Metų išvakarėse

Laikrodžiui skaičiuojant paskutines valandas iki Naujųjų Metų, jų kur kas smagiau sulaukti kartu su vaikais išsiimant kūrybinėmis veiklomis. Bendra veikla ne tik suartina, bet ir sukuria ypatingą momentą, kurio metu galima aptarti praeinančius metus ir pasvajoti apie būsimuosius.

Pasiruoškite priemones ir sutikite Naujuosius Metus kokybiškai leisdami laiką su vaiku. Pieškite fejerverkus, skaičiuokite valandas ir minutes, sukurkite ateinančių metų simbolį, pvz., 2021m. jaučio metai, todėl galite sukurti savo jautuką.

Fejerverkai su druska

Šaltinis: gluesticksblog.com

Šiai veiklai reikės: juodo storesnio popieriaus lapo, skystų klijų, smulkios druskos ir dažų ar akvarelės. Su skystais klijais ant popieriaus nupieškite fejerberkų formas ir užberkite druską. Leiskite klijams išdžiūti ir spalvinkite norimomis spalvomis.

Fejerverkai iš vielučių

Šaltinis: masandpas.com

Fejerverkus iš šinilo vilučių ne tik smagu lankstyti, bet jie gali būti ir labai puikia stalo puošmena. Šiam tiksliui labiausiai tiks blizgios vielutės išlankstytos įvairiomis formomis.

Fejerverkai iš tualetinio poperiaus ritinėlių

Šaltinis: danyabanya.com

Jei kaip tik po ranka turite tualetinio popieriaus ritinėlį, neišmeskite jo. Sukarpykite plonomis juostelėmis ir turėsite puikią priemonę fejerverkams piešti. Jums dar reikės popieriaus lapo (geriausiai juodo), dažų ir indo jiems išpilti.

Fejerverkai ant pagaliuko

Šaltinis: Mylittle3andme.com

Pasiruoškite plono blizgančio popieriaus, spalvotos folijos, plėvelės ir pagaliuką arba šiaudelį. Sukarpykite plonomis juostelėmis ir pritvirtinkite prie pagaliuko.

Keksiniai fejerverkai

Šaltinis: Alittlepinchofperfect.com

Mėgstate kepti keksiukus ir namuose turite įvairiaspalvių formelių? Valio! Galite drauge su vaiku sukurti tikrą naujametinį mano kūrinį iš jų.

Naujametinis konfeti

Šaltinis: lifecreated.com

Tą patį tualetinio popieriaus ritinėlį galite panaudoti konfeti gamybai. Tiesiog pridėkite į vidų smulkių popieriaus lapelių, medvilninių pompom kamuoliukų ar mažų saldainėlių, ir suvyniokite į ploną šilko popierių. Laikrodžiui išmušus 12 valandą, bus labai smagu truktelėjus iš abiejų pusių paskleisti turinį.

Šaunantis konfeti

Šaltinis: littlebinsforlittlehands.com

Šis konfeti tikrai patiks vaikams, nes jis gali stipriai iššauti turinį. Jums reikės tūtos, baliono, konfeti užpildo ir lipnios juostos. Nukirpkite baliono galą ir uždėkite ant tūtos, tvirtai užklijuokite su lipnia juosta. Pridėkite į tūtą konfeti ir, timptelėję už baliono galo, iššaukite.

Saldus laikrodukas

Šaltinis: theidearoom.net

Turite po ranka šokoladinių monetų? Puiku! Pasigaminkite laikroduką, kurį bus galima suvalgyti tik dvyliktą valandą. Oi, kaip gerai ugdo kantrybę toks laikrodukas!

Susrpogęs laikas

Šaltinis: thesuburbanmom.com

Tegu paskutinė valanda būna išties įsimintina, susprogdinkite minutes ant balionų. O jei dar paskutiniame balionėlyje slėptųsi staigmena?

Naujametinė kepurė

Šaltinis: playideas.com

Susukite kūgį iš tvirtesnio popieriaus ir dekoruokite spalvotomis konfeti detalėmis, arba kaip tik norisi. Pasipuoškite tokiomis kepurėmis sutikdami Naujuosius Metus.

Jaučio metai

Šaltinis: dltk-kids.com

Ateinantys 2021-ieji bus Jaučio metai, kodėl kartu su vaiku nesukurus naujų metų simbolio? Jums reikės popierinio maišelio ir spalvoto popieriaus. Kirpkite atskiras detales iš spalvoto popieriaus ir priklijuokite prie maišelio.

Jei norite visi drauge sulaukti Naujųjų Metų, pasirūpinkite, kad veiklos užtektų visam ilgam vakarui. Turėkite žaidimų ir veiklų ir nepastebėsite kaip greitai prabėgo tos kelios valandos.

Prenumeruokite naujienlaiškį ir iš karto gaukite 7 nemokamas PDF užduotis į savo el.paštą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *